• عضویت
  • ورود
  • دانلود کاتالوگ
  • مشاهده کاتالوگ
  • تماس با ما
  • گواهی های سی کات
  • قابلیتهای دستگاه
    • چرخ کردن گوشت
    • پوستگیری سیب زمینی
    • خردکردن سبزیجات
    • میکس کردن انواع نوشیدنی ها ودسرها
  • خانه

پوستگیری سیب زمینی

پوستگیری سیب زمینی

قابلیتهای دستگاه»

پوستگیری سیب زمینی

شما می توانید از یک عدد تا یک ونیم کیلو گرم سیب زمینی را در هربار استفاده داخل ظرف سی کات بریزید و فقط در مدت زمان 20 الی 30 ثانیه عمل پوستگیری را انجام دهید .
الزامی به شستشوی سیب زمینی قبل از استفاده از پوستگیر نمی باشد و می توانید بعد از اتمام کار عمل شستشو را انجام دهید .
جهت پوستگیری هر چه بهتر، در هنگام خرید حتی الامکان سیب زمینی هایی نزدیک به شکل کروی انتخاب نمایید .
دستگاه بمنظور مصارف خانگی طراحی شده است ولی بدلیل کیفیت و سرعت بسیار بالا و قابلیت پوستگیری در حجم بسیار زیاد می توان از آن در رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی نیز استفاده نمود.

(جهت استفاده بهینه از دستگاه، بعد از نیم ساعت استفاده مداوم جهت خنک شدن موتور نیم ساعت به دستگاه استراحت داده شود)


توجه: از فشردن شاسی دستگاه بصورت لحظه ای و خیلی سریع بصورت تکرار جدا خودداری نمایید و در هر بار فشردن، شاسی را حدود 5 ثانیه نگه داشته و 2 الی 3 ثانیه رها کنید و این عمل را تا حصول نتیجه دلخواه تکرار کنید .


کلمات کلیدی:

پوستگیر سیب زمینی

،

آسانترین راه برای پوست گیری سیب زمینی

،

سیب زمینی پوست کن

،

پوست کن سیب

،

مخلوط کن

،

سبزی خردکن

منوها

صفحه اصلی

تماس با ما

درباره سی کات

برتری سی کات نسبت به چرخ گوشت

پیوند ها

وزارت صنعت ،معدن وتجارت

شرکت تبلیغاتی هزاردستان پارسیان

مرکز اطلاعات اصناف ومشاغل کشور

ثبت سفارش

ارسال تیکیت به واحدفروش

logo-samandehi

تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به شرکت (30cut) می باشد

طراحی سایت در اصفهان : هزاردستان