پوستگیری سیب زمینی
شما می توانید از یک عدد تا یک ونیم کیلو گرم سیب زمینی را در هربار استفاده داخل ظرف سی کات بریزید و فقط در مدت زمان 20 الی 30 ثانیه عمل پوستگیری را انجام دهید .الزامی به شستشوی سیب زمینی قبل از استفاده از پوستگیر نمی باشد و می توانید بعد از اتمام کار عمل شستشو را انجام دهید . جهت پوستگیری هر چه بهتر، در هنگام خرید حتی الامکان سیب زمینی هایی نزدیک به شکل کروی انتخاب نمایید .دستگاه بمنظور مصارف خانگی طراحی شده است ولی بدلیل کیفیت و سرعت بسیار بالا و قابلیت پوستگیری در حجم بسیار زیاد می توان از آن در رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی نیز استفاده نمود.
(جهت استفاده بهینه از دستگاه، بعد از نیم ساعت استفاده مداوم جهت خنک شدن موتور نیم ساعت به دستگاه استراحت داده شود)
توجه: از فشردن شاسی دستگاه بصورت لحظه ای و خیلی سریع بصورت تکرار جدا خودداری نمایید و در هر بار فشردن، شاسی را حدود 5 ثانیه نگه داشته و 2 الی 3 ثانیه رها کنید و این عمل را تا حصول نتیجه دلخواه تکرار کنید .